Vaportek Aseptix Ophardt Dr. Schnell Gregomatic Concrobium Bioni Zipwall
Forside Profil Produkter Downloads Kontakt

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

 

Info

 

 

Miljørigtig lugtkontrol med ren "plante-energi"

 

Vaportek teknologien er en enestående metode til sikker, effektiv og enkel fjernelse af lugt. Metoden har på verdensplan sat en ny standard for miljø- og brugervenlig lugtsanering indenfor skadeservicebranchen.

 

En videnskabeligt formuleret og patenteret sammensætning af flere end 30 forskellige og 100% naturlige aromatiske planteekstrakter udgør fundamentet i Vaportek's alsidige produktprogram. Dette komplekse mix af æteriske olier kaldes for Neutrox Gamma og blev af en anset amerikansk medicinalvareproducent sidst i 70'erne udviklet til sikker og effektiv neutralisering af ildelugt indenfor det amerikanske sundhedsvæsen.

 

I dag anvendes Vaportek med stor succes i mange forskellige brancher.

 

Neutrox Gamma olien er hermetisk forseglet i en speciel kunststofmembran. Når der føres luft henover membranen ved hjælp af Vaportek-apparaternes indbyggede blæsere, åbner membranen sig, og olien ånder (diffunderer) igennem membranen, hvorved den frigøres til luften som en tørdamp. Tørdampen er ekstremt aktiv i luften, og dens mikroskopiske små planteoliemolekyler gennemtrænger hurtigt porøse overflader såsom tekstiler, tapet, beton, mursten, træ, gips og andre byggematerialer for derved, på molekylært niveau, at indkapsle og neutralisere eller lugtmodificere forekommende ildelugt fra brand- og sodskader, skimmel, mug, kloakvand, afløbsvand, tørkogning, tørstegning, forrådnelse, affald, urin, opkast, sved, dyr og al anden lugt af organisk oprindelse.

 

 


Denne neutraliseringsproces kaldes
for "Zwaardemaker Pairing"

 

Intens forskning i USA og andre steder i verden i de unikke æteriske olier, som også anvendes til udvikling af medicin, har påvist, at mange af disse olier er i besiddelse af evnen til at kunne neutralisere lugte, hvis man parrer en æterisk olie med en given lugt.

 

 

Formlen på Vaportek's komplekse blanding af disse olier er nøje sammensat på baggrund af det faktum, at specielt udvalgte æteriske olier vil neutralisere lugte af forskellig oprindelse.

 

Neutrox Gamma olien består af over 30 forskellige æteriske olier, og vil derfor neutralisere og kontrollere et meget bredt spektrum af forskelligartede lugte.