Vaportek Aseptix Ophardt Dr. Schnell Gregomatic Concrobium Bioni Zipwall
Forside Profil Produkter Downloads Kontakt

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

 

Om Ophardt

 

 

Virksomhedens etablering

 
Allerede i 1962 lagde Hermann Ophardt grundstenen for den i dag verdensomspændende OPHARDT Hygiejne gruppes succes. Med et lille team af højt motiverede medarbejdere begav selskabets stifter sig ud på det dengang endnu unge marked for hygiejneprodukter. På grundlag af et stabilt produkt portefølje udviklede virksomheden sig til en førende producent af højkvalitets dispensersystemer til desinfektion og hygiejne indenfor det medicinske område samt til forskellige doseringsformål i industri- og sanitære områder. 
 

 

  
Tradition for innovation

 

Firmaets forretningsfilosofi afspejler en førende rolle indenfor hygiejneløsninger og dispensersystemer af høj kvalitet samt OPHARDTs omfattende tekniske ekspertise.
Således har OPHARDT hygiejne haft succes med at udvikle, fremstille og distribuere innovative og kvalitetsmæssigt overlegne produkt- og serviceløsninger til en lang række doseringsformål. Skræddersyede produktløsninger, giver firmaets kunder mulighed for at opnå en konkurrencefordel i forhold til konkurrenterne. 
 
Fundamentet for de bæredygtige erhvervsaktiviteter er det traditionelt intense udviklingsarbejde og en høj produktionseffektivitet. Således har OPHARDT hygiejne gennem årene opnået en omfattende teknologisk ekspertise i produktionen af dispensere, som vores kunder verden over sætter stor pris på. Vores produktionsfaciliteter muliggør i dag, gennem en moderne og fleksibel maskinpark, både banebrydende nye udviklinger og rettidig tilpasning af den eksisterende produktportefølje til ændrede markedsvilkår. 
  


Kvalitet fra en enkelt kilde

 

Kun de allerbedste materialer anvendes i produktionen af OPHARDT hygiejneprodukter. Dispenser- og doseringsløsninger fremstilles i rustfri stål, aluminium og kunststof af høj kvalitet. Desuden producerer man selv tilbehøret. På denne måde sikres den højeste produktkvalitet og pålidelighed - fra en enkelt kilde.